Spanien

I Spanien findes omkring 30 skisportssteder fordel fra Pyrenæerne i nord til Sierra Nevada i Andalusien. I Pyrenæerne er forholdsvis snesikkert, da områderne typisk ligger i omkring 2.5000 meter højde.

Sierra Nevada er et unikt skisted. Her kan du stå på ski med udsigt til Middelhavet. Faktisk det sydligste skisportssted i Europa.

Destinationerne i Spanien er generelt mindre end i Frankrig, Østrig og Italien. Til gengæld er flere destinationer meget børnevenligt, og er dermed et godt alternativ for børnefamilier.

I Sierra Nevada i Granada kan man du opleve det unikke at stå på ski med udsigt til Middelhavet. Generelt er her bare ekstremt smukt, da stedet er midt i naturparken Sierra Nevada, der er optaget på UNESCOs liste over reservater. Skiområdet går op til 3300 meters højde, og der findes 24 topmoderne lifter, 118 registreret pister fordelt på 105 km. Stedet er kendt for at have ekstremt mange solskinsdag. Både meget øvet og nybegyndere kan nyde godt af området, da der er pister med mange sværhedsgrader. Dog er der flest røde pister. Området omfatter også snowpark og faktisk også en halfpipe til snowboardere. Og så er der ikke langt til blandt andet Grenada. Faktisk kun 32 km. Det er  rent faktisk muligt at tage på ski om formiddagen og på badetur ved kysten om eftermiddagen.

Skinyheder fra Spanien:

Share