St. Johan

Svenske SkiStar ejer St. Johan i Tyrol. Destinationen er placeret i de østrigske alper, og støder op til Kitzbühel. Det er et familievenligt skisted med mange brede pister, som er velegnet til de fleste skiløbere.

Det højeste punkt i St. Johanns skiområde er "Harschbichl", som når hele 1604 m over havets overflade, og er udgangspunktet for mange af de brede, lange pister. Toppen nås via tre gondoler, der snor sig op ad forskellige sider af bjerget.

Skiområdet kan prale af i alt 43 km brede, velpistede bakker, der løber fra toppen helt ned i dalen, indrammet af en smuk panoramaudsigt over Tyrol.

Selve byen St. Johann er en klassisk tyrolsk købstad med 8.500 indbyggere og en hyggelig middelalderlig bymidte. Selvom byen kun ligger 670 m over havets overflade, er der stor sikkerhed for sne, fordi snegrænsen falder i højde, jo længere østpå i Alperne man kommer.

Fakta om St. Johan:
17 lifter og 22 pister heraf 4 gondollifter, 4 stolelifter og 9 slæbelifter. Der findes 1 sort piste og 10 røde af slagsen. Højeste punkt er 1604 moh. Der er normalt åbnet fra december til april. I St. Johan findes snow parks og børne- / begynderområde.

Læs mere på det officielle website her.

Share