Alpernes længste skirute

Alpernes længste skirute

Lange skiturer uden pauser og nødvendigheden i at skulle stoppe for at tage en lift er en attraktiv ting.

I skisportsområdet Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn er der udfordringer til selv den mest ambitiøse skiløber. Her venter Alpernes længste skirute ’The Challenge’, som står øverst på listen over de mest udfordrende skiruter i Alperne. Turen byder samlet på 12.400 højdemeter, 65 kilometer pister i varieret terræn og 32 lifter. Turen kan klares på omkring syv timer, og man kan begynde fra hver af de 32 lifter på ruten. Undervejs behøver man ikke frygte at fare vild. Med appen ’Home of Lässig’ kan man nemlig nemt navigere rundt i området og komme sikkert fra A til B. For første gang er alle resorter og muligheder i områdets bjerge integreret i appen.

SalzburgerLand er danskernes foretrukne skisportsdestination i Østrig. Regionen tæller blandt andet de populære rejsemål Hochkönig, St. Johann in Salzburg, Skicirkus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn, Obertauern, Zell am See- Kaprun, Wagrain-Kleinarl og Salzburger Saalachtal. SalzburgerLand råder over mere end 2.000 kilometer pister i alle sværhedsgrader og flere end 280.000 hotelsenge.

Share