Østrig lemper indrejsekravene for danskere

Østrig lemper indrejsekravene for danskere

Der er godt nyt for danskere, der vil til Østrig på skiferie. Fra mandag lemper landet indrejsekravene for blandt andre danskere. Nu bliver det bliver muligt at rejse over grænsen, hvis blot du har fået tredje vaccinestik mod corona. De nuværende restriktioner betyder at du både skal være vaccineret med tredje stik og have en negativ PCR-test. Og det har været et problem for mange skiglade danskere, da en PCR-test kan vise sig positiv lang tid efter at coronainfektionen er ude af kroppen.

Alternativet til den negative PCR-test var at gå i karantæne.

Lempelsen kommer som følge af accepten af at omikron-varianten af coronavirus ikke fører til alvorlige sygdomsforløb, og er specielt positivt for danskere under 18 år, der ikke har kunne få det tredje vaccinestik i Danmark.

I øvrigt vil der snarest blive indført bøder i Østrig for dem, der ikke ønsker at blive vaccineret mod corona.

Som du kan læse på skiferietips.dk, er Østrig er et af de foretrukne lande for danskere, der vil på skiferie. Mere end 200.000 danskere tog, før coronakrisen, årligt til Danmark for at stå på ski. Specielt områderne Wagrain med Ski Amadé, plus Saalbach-Hinterglemm, Bad Gastein, Sölden og Ischgl samt St. Anton er meget populære blandt danskerne.
Ski Amadé indeholder hele 750 pistekilometer og med 350 pister og 270 lifter er det noget specielt.

Hvis du skal på skiferie i Østrig, kan du finde skitøj og skiudstyr hos AktivVinter.dk.

Share