Skiferie eller sommerferie?

Skiferie eller sommerferie?

Dette indhold er sponsoreret

Er du mest til en ferie i kulden fyldt med sne, eller kan du bedre lide og ligge ved poolen med en drink i hånden? Det kan være svært og vælge i mellem skiferie og sommerferie. Det kommer også typisk an på hvad du er opvokset med. Hvis du er opvokset i en familie som altid tog på skiferie hvert år, vil det typisk være den slags ferie som vil få din opmærksomhed. Hvorimod hvis du aldrig har været på skiferie i din familie og i typisk tager til sydens sol, så vil du typisk vælge den ferie. Der er fordele ved begge slags ferier hvilket også er derfor, at flere vælger og gøre begge dele, men det er jo selvfølgelig ikke altid at pengene rækker til det. Dette indlæg har til formål og hjælpe dig med, at vælge hvor din næste ferie skal gå hen, eller i hvert fald gøre dig lidt klogere. 

Sommerferie til syden 

Der er en masse familier som elsker og tager på rejser til syden. Det har også sine fordele såsom, varme, pool, strand og man kan udvikle nogle gode tan lines. Charterrejser er et kæmpe hit for mange, især for børnefamilier, da dette ikke kræver så meget fysisk. Det nemt og tage ned til varmen, hvor børnene kan lege i sandet, poolen og få alle de is de kan spise. Det kan derimod også være en hård tur derned, da det ikke er alle der er lige så begejstret får en flyvetur. Dette stopper dog ikke de fleste, da mange også vælger og køre selv. Dette giver også en familie muligheden for, at holde nogle pauser på vejen og typisk vil børnene være distraheret med en god film på bagsædet.

Skiferie til norden

Skiferie er et kæmpe hit for rigtig mange familier. En skiferie kan give en anden form for nærvær og hygge. Massere af tøj, store mængder kakao og rigtig mange kortspil er en slags ferie som tiltrækker rigtig mange børnefamilier. Herudover, hvis du tager dine børn med på skiferie, fra da de er helt lille, vil skiferien heller ikke virke så uoverskuelig som når man tager afsted for første gang og skal lære og stå på ski. De fleste kører typisk selv når de skal på skiferie, da der er mange nærliggende lande som tilbyder gode bjerge med massere af sne. Det kan være svært og vælge hvilket ferie i skal tage på og det er derfor altid en god ide og liste fordele og ulemper op ved begge dele.

Share