Norsk World Cup slalomsejr efter 86 forsøg

Norsk World Cup slalomsejr efter 86 forsøg

Norske Sebastian Voss Solevaag vandt søndagens World Cup slalom i østrigske Flaschau. Voss Solevaag debuterede i World Cup’en i 2012, kørte i Flaschau sit 86. World Cup, men det var hans første sejr. Tidligere har han fire gange været på podiet. Han vandt efter de to gennemløb med 76 hundrededele af et sekund foran østrigske Marco Schwarz. Faktisk var nordmanden hurtigst i begge gennemløb.

Den sidste podieplacering gik til franske Alexis Pinturault. Det blev også norsk på syvendepladsen ved Henrik Kristoffersen, mens svenske Kristoffer Jakobsen blev nr. otte.

I Kranjska Gora i Slovenien sejrede Marta Bassino i storlalom. Den amerikanske superstjerne  Mikaela Shiffrin var ellers bedst efter første gennemløb, men endte på sjettepladsen. Schweiziske Michelle Ginin blev nr. to og slovenske Meta Hrovat nr. tre.

Share