Slalom World Cup sejr til østriger i Schweiz

Slalom World Cup sejr til østriger i Schweiz

Østrigske Marco Schwarz vandt søndagens World Cup slalomkonkurrence i schweiziske Adelboden, den fjerde i World Cup-sæsonen. Schwarz var fjerdebedst efter første gennemløb og samlet 14 hundrededele af et sekund bedre en tyske Linsu Strässer samlet. Britiske Dave Ryding blev nr. tre. Et meget overraskende podie og den første World Cup sejr i slalom nogensinde for Schwarz. Det var franske Clement Noel, der var bedst efter første gennemløb, men endte som nr. otte.

Bedste skandinav blev norske Sebastian Foss-Solevaag som nr. ni.

Svenske Kristoffer Jakobsen var femtebedst efter første gennemløb, men lavede et par fejl i andet gennemløb og endte som nr. 16. Norske Henrik Kristoffersen udgik i anden gennemløb.

Lørdag blev der kørt storslalom samme sted. Her sejrede franske Alexis Pinturault foran kroatiske Filip Zubcic og schweiziske Loic Meillard. Norske Fabian Wilkens Solheim blev nr. 17 og svenske Mattias Roenngren nr. 25. Amerikanske Tommy Ford styrtede dramatisk og måtte bringes på hospital via helikopter.

I St. Anton, Østrig kørte kvinderne Super G. Her vandt schweiziske Lara Gut-Behrami karrierens 27. World Cup sejr.

Share