Rekord i klassisk skihopkonkurrence

Rekord i klassisk skihopkonkurrence

Som det er tradition blev der på årets første dag afholdt skihopkonkurrence i Garmisch-Partenkirchen som en del af både World Cup’en og den klassiske 4-bakkekonkurrence. I 2021 blev der ovenikøbet sat rekord på bakken, da polske Dawid Kubacki kom ud på 144 meter. Nr. to blev norske Halvor Egner Granerud og nr. tre, mens det også blev polsk på tredjepladsen ved Piotr Zyla.

“Det andet hop var endelig god for mig, og hvad jeg har ventet på. Det føles fantastisk når man kan lave sådan et hop på det rette tidspunkt”, udtalte Kubacki efterfølgende. Det var polakkens femte World Cup løb.

Egner Granerud fører 4-bakkekonkurrencen foran Karl Geiger, som blev nr. fem fredag. Næste konkurrence er i Innsbruck, hvor der er træning lørdag og konkurrence søndag. Sidste konkurrence finder sted i Bischofshofen i Østrig på onsdag.

Share