Tirol er som en drøm

Tirol er som en drøm

Fantastiske skiområder, masser af muligheder for aktiviteter dagen lang og så bare afslapning i hyggelige omgivelser om aftenen, hvor man kan hygge sig med https://casinoudenrofus.online. Tirol er en region, hvis majestætiske bjerge straks fortryller dig. Stedet berører sjælen, tilbyder utallige aktiviteter og afspejler samtidig de mennesker, der bor her og som byder velkommen til dem, der søger afslapning.

Tirols bjerglandskab er unikt: Her findes mere end 500 bjergtoppe over 3.000 meter høje; over 600 forskellige gletschere dækker de højtliggende landskaber på den alpine højderyg; og grønne græsgange med rustikke hytter inviterer dig til at stoppe for forfriskninger i en idyllisk atmosfære.

Sportsaktiviteterne er næsten ubegrænsede i Tirol – året rundt. Sommeren byder for eksempel på vandreture og klatring, blandt andet med uforglemmelige oplevelser på bjergtoppene. Skiløb, langrend og kælkning tilbydes om vinteren, når området er indhyllet i sne. Uanset om du tager til Ötztal, Paznauntal, Pitztal, Zillertal, Stubaital, Østtyrol, Achensee, provinshovedstaden Innsbruck eller den legendariske Kitzbühel: På stederne kan du opleve de gamle, tirolske skikke og en ofte førsteklasses kulturscene. De hyggelige tirolske kroer byder på tillokkende specialiteter til dem, der trænger til at styrke sig på noget efter en lang dag i den friske luft. Og når det bliver rigtig varmt om sommeren, har delstaten mange klare søer, man kan afkøle sig i – og drømme sig væk i.

Share