Norsk slalomsejr i Madonna De Campiglio

Norsk slalomsejr i Madonna De Campiglio

Tirsdag blev den alpine World Cup sæsons anden afdeling kørt i italienske Madonna De Campiglio.

Efter de to gennemløb var det norske Henrik Kristoffersen, der kunne lade sig hylde som vinder. Kristoffersen var dog ellers blot tolvtebedst efter første gennemløb hele et sekund og 25 hundrededel af et sekund efter landsmand Sebastian Foss-Solevaag. Dagens vinder kørte dog et virkeligt imponerede andet gennemløb, og kunne glæde sig over karrierens 18 slalom World Cup sejr og den tredje i Madonna De Campiglio. Nu kan han i ro og mag hygge sig med https://spiludenproblem.com/spil-rofus/

“Dette er måske den mest følelsesladet sejr for mig. I den seneste tid har jeg kæmpet med at få fart i skiene, og var meget skuffet. Skiløb er mig liv. Jeg har min familie og skiløb, og ikke andet. Så det føles fantastisk at vinde og få succes selv med et godt gennemløb”, forklarede Kristoffersen efterfølgende.

Sebastian Foss-Solevaag blev nr. to, og opnåede dermed sin første podieplacering i slalom siden 2016. Italienske Alex Vinatzer tog den nederste podieplads. Gårdsdagen vinder i Alta Dabia, schweiziske Ramon Zenhäusern måtte nøjes med en 13. plads.

Henrik Kristoffersen fører nu slalom World Cup’en med 140 point, mens dagens nr. seks, Alexis Pinturault fører den samlede World Cup.

Share