World Cup afdelinger afviklet i både Frankrig og Italien

World Cup afdelinger afviklet i både Frankrig og Italien

Den alpine World Cup har i weekenden kørt på fuld blus med konkurrencer i både franske Val d’Isere og italienske Val Gardena og Alta Badia.

Kvinderne kørte i Val d’Isere med to styrtløb henholdsvis fredag og lørdag. Schweiziske Corinne Suter var hurtigst fredag elleve hundrededele af et sekund foran italienske Sofia Goddia. Lørdag var Goddia bedst og vandt med 24 hundrededele af et sekund foran Stuer. Bedste skandinav fredag blev norske Ragnhold Mowinckel som nr. ni, mens Vickhoff Lie Kajsa, også Norge, blev nr. fire om lørdagen.

Søndag blev der kørt Super G i Val d’Isere. Her var det tjekkiske Ester Ledecka bedst med blot tre hundrededele af et sekund foran schweiziske Corinne Stuer. Italienske Federica Brignone.

Hos herrerne blev der kørt super G fredag styrtløb lørdag i Val Gardena. Begge gange sejrede norske Aleksander Aamodt Kilde. I Super G foran schweiziske Mauro Caviezel og landsmand Kjetil Jansrud. I styrtløbet foran amerikaneren Ryan Cochran-Siegle og schweizeren Beat Feuz. Søndag var der storslalom i Alta Badia. Her vandt franske Alexis Pinturault foran den unge norske Atle Li Mccrath og schweiziske Justin Mursier. Mandag køres slalom samme sted.

Share