Schweizisk skidestination bliver sponsor for cykel-VM

Schweizisk skidestination bliver sponsor for cykel-VM

Cykel-VM på landevej skal afvikles i de schweiziske byer Aigle og Martigny den 20. til 27. september. Eventet har netop præsenteret en ny sponsor.

Det er skidestinationen Verbier inklusive Val de Bagnes og La Tzoumaz, der har indgået partnerskab med VM, der skal være i byerne Aigle og Martigny.

“Cykling og Val de Bagnes er tæt forbundet. Alle husker Alberto Contadors sejr her i Tour de France 2009, hvor han etablerede sin dominans. VM 2020 kommer til at give et stort publikum muligheden for at opleve intense følelser. For Verbier – Val de Bagnes – La Tzoumaz er det et oplagt valg at være med”, forklarer Eloi Rossier, der er præsident for Verbier – Val de Bagnes – La Tzoumaz.

“Partnerskabet med Verbier – Val de Bagnes – La Tzoumaz er et tegn på tillid, hvilket betyder rigtigt meget. Verbier har altid haft en stærk position i sport og cykling. Vi vil gerne tanke resortet for deres deltagelse, og ser frem til sat samarbejde med dem”, forklarer Alexandre Debons og Grégory Devaud, de to præsidenter for landevejs-VM 2020.

Share