Skilegende død af COVID-19

Skilegende død af COVID-19

Schweiziske Jacques Reymond har de seneste 40 år været en markant figur i schweiziske skisport. Onsdag døde han af COVID-19.

Skisæsonen er for længst slut, og blev mange steder forkortet af coronavirus og COVID-19. Blandt en række af de store østrigske destinationer måtte lukke tidligt ned efter at være blevet hårdt ramt af sygdommen. Nu kan tiden bruges på TV, online spil, snart sport i TV og https://casinoudennemid.online/.
Men faktisk forventes det at de østrigske glecher kan åbne igen i slutningen af maj.

Men desværre har COVID-19 været skyld i endnu en dårlig nyhed for skiverden. Jacques Reymond bukkede under for den forfærdelig sygdom. Han blev blot 69 år. Reymond har været træner for det schweiziske skilandshold mellem 1979 og 1989. Han blev gift med skiløber Erika Hess, og sammen fik de to drengene Fabian, Nicolas og Marco, der alle er blevet internationale skiløbere. Specielt Marco har markeret sig i både Europa Cup og World Cup. Jacques Reymond nåede også at besidde en række andre poster i den internationale skiverden, og var generelt en person de fleste i miljøet kendte.

Share