Oberammergau i Garmish-Partenkirchen topper Airbnb liste

Oberammergau i Garmish-Partenkirchen topper Airbnb liste

Airbnb har opgjort alverdens turismedestinationer efter vækst i antal private bookinger i 2019.

Overgangen til et nyt år og særligt et nyt årti giver altid anledning til både at skue fremad og bagud. Således også hos Airbnb der har offentliggjort en stor mængde data over de seneste års bookinger på deleplatformen. Vel at mærke fra alverdens gæster og turister, som benytter sig af Airbnb i forbindelse med ferie eller andre ophold.

Listens nummer et udgøres af tyske Oberammergau i Garmish-Partenkirchen, hvor gæster i stor stil har fået øjnene op for privat indkvartering i forbindelse med skiferier. Således er antallet af bookinger her steget med hele 447 procent fra 2018 til 2019.

Share