Amager Skibakke åbner med spændende week-end-arrangement

Amager Skibakke åbner med spændende week-end-arrangement

Efter en række udfordringer er det nu endelig på plads at Amager Skibakker/CopenHill åbner for skiløb. Dette sker med en Grand Opening weekend den 4. til 6. oktober. En weekend med et hav af aktiviteter for hele familien.

For CopenHill bliver et sted, hvor der bliver masser af muligheder for københavnere, og besøgende i byen, i alle aldersklasser. Ud over skiløb kommer bakken til at byde på muligheder for trail-løb, hiking og outdoor fitness samt hyggelige omgivelser. CopenHill bliver Københavns nye epicenter for urban mountain sport.

I åbningsweekenden kan de besøgende hygge sig med Biergarten, børnefunzone, masser af underholdning, udendørs koncerter, mad i Foodtrucks og naturligvis skiløb. Der er gratis adgang. Fredag er er åbent fra kl. 17 til 24 og lørdag og søndag fra kl. 10 til 24.

Du kan læse endnu mere om skiløb på Skisport.dk.

Skiløbet på CopenHill foregår på toppen af Amager forbrændingsanlæg. Der bliver tale om Københavns første skibakke, og der findes både skiudlejning og skiskole på området. Fra bakken er en helt unik udsigt over både Øresund og København.

Underlaget på skiområdet er lavet af italienske Neveplast. Der er tale om et plastmateriale, der spiller godt sammen med, hvis der skulle komme ægte sne i Danmarks hovedstad. Skibakken bliver i alt 430 meter lang. De stejleste passager er med 45 % hældning og de fladeste på 14 %. Det øverste område kategoriseres som sort, det midterste rødt/blåt og den nederste del grønt. Fire lifter findes på bakken og så er der bygget en mindre funpark samt en slalompiste med automatisk tidtagning.

Share