SnowCamp i Sölden igen i uge 46

SnowCamp i Sölden igen i uge 46

SnowCamp, afholdes altid i uge 46 i Sölden, og er Danmarks største og bedste skitest. Det er Surf & Ski butikkerne, de største skimærker og de absolut dygtigste ski- og snowboardinstruktører, der står bag den store testtur.

”Snowcamp startede som en tur, hvor skibutikkerne og deres medarbejdere sammen med leverandørerne tog til Sölden for at prøve de nye ski, som skulle til at sælge i deres butikker. Efterhånden koblede der sig flere og flere venner og bekendte på. På et tidspunkt blev vi enige om at lave turen i en større skala og udbyde det som et event for kunder til vores store forretninger”, fortæller Pale Kjær, der er CEO i Surt & Ski.

Snowcamp giver samtidig leverandørerne og Surf & Ski butikkerne et unikt indblik i hvad deres kunder ønsker, og hvilket skiudstyr de skal sørge for at have på lager.  

I 2018 deltog 450 skiglade mennesker i Snowcamp på Tiefenbach Gletcheren i Sölden.

Når du er på Snowcamp
Når man deltager i SnowCamp så er test af ski, undervisning og workshops med i prisen. Her vil der være masser af mulighed for at få vejledning af Danmarks førende skieksperter, teste de nyeste ski/snowboards, få verdensklasse skiundervisning og blive bedre på ski. Og så er der selvfølgelig masser af hygge og afterski. 

Ved foden af Tiefenbach-gletsjeren i østrigske Sölden bygges der en stor dansk testcamp op. Camp’en fylder flere hundrede kvadratmeter og er indhegnet. Alle er mere end velkommen til at tilmelde sig og deltage, og der er skiløb til både begynderen og eksperten. 

Nyt rejsebureau
Snowcamp har skiftet rejsebureau til Ruby Rejser, og Snowcamp er meget glade for det nye samarbejde. Som noget nyt i år, tilbydes lejligheder i Sieglinde, hvor man har mulighed for selv at lave mad. Men der findes også alle andre boligpakker; Haus Ulrich med morgenmad, Hotel Sölderhof med halvpension eller luksus på Hotel Bergland med gourmet halvpension.

Med i prisen når du bestiller fem overnatninger, fem dage på ski, inkl. liftkort, mere end 150 gratis lektioner og workshops at vælge imellem, Danmarks bedste instruktører, alle de testski du kan drømme om fra de største mærker, masser af testsnowboards samt fest og workshops om aftenen

Læs mere på https://ruby-rejser.dk/snowcamp

Share