Dansker i samarbejde med verdens mest anerkendte skilæreruddannelser

Dansker i samarbejde med verdens mest anerkendte skilæreruddannelser

Den danske skilærer Anders Olesen og virksomheden SKIERS – Skiinstrutor.dk har indgået et unikt samarbejde med Tirol Skilærerforbund, hvor de i fælleskab hjælper unge mennesker med at uddanne sig til skiinstruktør og efterfølgende arbejde en vinter i en skiskole i Østrig.

Anders fortæller: ”Efter gymnasiet endte jeg selv med at tage til Østrig, hvor jeg uddannede mig til skiinstruktør og arbejdede en sæson i skiskolen i St. Anton – faktisk blev det til næsten fire sæsoner som skilærer i Østrig, en i skiskolen i New Zealand og et par sæsoner i Argentina. 
Jeg fik hjælp til uddannelse og jobbet af danske Jens Borgnæs som er bosat i St. Anton i Østrig, og de efterfølgende sæsoner hjalp jeg en masse venner med at komme til Østrig, hvor de både tog den østrigske skilæreruddannelse og fik et job i skiskolen sammen med mig”.  

Skiinstrutor.dk tilbyder en samlet sæsonpakke, og finder det perfekte match mellem skiskole og kommende skiinstruktør. Her arrangeres der introforløb i Danmark, transport til Østrig, forberedelseskursus på dansk med Danmarks bedste skiinstruktører, og efterfølgende den østrigske skilæreruddannelse niveau 1. Herudover er det også muligt at tage en sæson i Japan, Canada, Norge eller Sverige, hvor man på samme måde tager en adgangsgivende uddannelse. Inden afrejse vejleder Surfline omkring ski, skistøvler, skitøj, og sikre at de nye instruktørerne får nogle af Danmarks bedste tilbud på det helt rigtige udstyr.

Når man er igennem uddannelsen med Skiinstrutor.dk, så er der sørget for transport til det skiområde, hvor man skal arbejde i skiskolen. Her er der sørget for, at boligen er klar og skiskole vil afvikle et lille introforløb, hvor de nye instruktører lærer skiområdet og sine nye kollegaer at kende, og de er helt klart til de første skiskolegæster. 

Anders Olesen har selv den højeste skiinstruktøruddannelse, et stort international skinetværk og 8 års erfaring som sekretariatschef for Den Danske Skiskole, som er den danske skilæreruddannelse . Baggrunden for det unikke samarbejde med Tirol Skilærerforbund er den tid Anders selv tilbragte som skiinstruktør i Østrig, og de venskaber og kontakter som den dag i dag stadig holder ved. Mange af Anders gamle kollegaer og venner er nu skiskolechefer, chefer i skilærerforbund og meget alle meget aktive i den alpine skisport verden rundt.   

Han fortæller; ”Det var nogle helt unikke sabbatår, hvor jeg fik venner for livet, blev for vil på ski og lærte meget omkring det at have et rigtigt arbejde, da jeg fra første dag bliv sat i gang som instruktør, og på daglig basis havde ansvaret for kunder, som skulle have en god oplevelse.
Via samarbejdet med Ruby Rejser som er eksperter i rejser har Skiinstrutor.dk  et helt unikt kendskab til de forskellige lande, kulturerne, arbejdsmuligheder, transport osv. Ruby Rejser er selvfølgelig også en sikkerhed for kunderne, da de er medlem af rejsegarantifonden. 

Udover verdensklasse skiløb, så byder en sæson som skiinstruktør også på sjov og ballade, hvor der bestemt vil være mulighed for afterski med vennerne og store oplevelser for livet. Samtidig vil der være masser af muligheder for at opleve de forskellige landes kulture både imens man er skiinstruktør, og der også en oplagt mulighed for at rejse videre, når skisæsonen er slut. 

Læs alt om skilæreruddannelsen her og bliv skiinstruktør.

Share